Aktuelnosti

Klinika Maja – 12 godina uspešnih operacija laserskog skidanja dioptrije

Pre 12 godina, Klinika Maja je izvela svoju prvu intervenciju laserskog skidanja dioptrije, koja je ujedno bila i prva intervencija ovog tipa u jugoistočnoj Srbiji. Od tog dana, doc. dr Maja Živković operisala je na hiljade zadovoljnih pacijenata, ali tvrdi da se seća svakog od njih, svakog oka i svakog osmeha.

Među brojnim pacijentima kojima je lasersko skidanje dioptrije olakšalo život nalazi se i dr Nevena Zlatanović, lekar na specijalizaciji iz oftalmologije, koja je više puta do sada isticala prednosti ove intervencije i koliko joj je ona učinila njenu svakodnevicu komfornijom. Takođe, i glavna med. sestra Klinike Maja, Ivana Mihajlović se pre 4 godine podvrgla ovoj intervenciji i često kaže da je trebalo to i ranije da uradi jer je osećaj slobode i život bez naočara i sočiva prosto neverovatan.

Pored doc. dr Maje Živković, lasersko skidanje dioptrije obavlja i dr Aleksandra Hristov, specijalista oftalmologije. Ukoliko i Vi razmišljate o ovoj intervenciji, Klinika Maja je prava adresa. Budite slobodni da svoje poverenje poklonite klinici koja poseduje najsavremeniji svetski laser za izvođenje ove intervencije, kojim se koriguju sve vrste refraktivnih mana (kratkovidost do -10.00, dalekovidost do +4.50, astigmatizam do +/-4,5).

Da li ste pravi kandidat za ovu intervenciju? To ćete saznati na preoperativnom pregledu, gde ćete nakon detaljnog ispitivanja dobiti sve potrebne odgovore, kao i preporuku koja metoda bi bila najadekvatnija za Vas.

Oslobodite se nošenja naočara i sočiva i podarite sebi kristalno jasan vid.