Aktuelnosti

Klinika Maja i u 2023. na strani pacijenata

Dragi naši korisnici usluga, dragi naši prijatelji i saradnici, pravi je trenutak da sumiramo godinu za nama, da podelimo sa vama nekoliko rečenica, a već je 28 godina od kako se trudimo da naša priča bude dostupna za sve vas. Sve te godine stručnog i predanog rada u razvoju oftalmologije učinile su da je danas Klinika Maja renomirana medicinska ustanova i jedna od najuspešnijih privatnih očnih klinika u našem regionu. Do liderske pozicije među specijalnim bolnicama za oftalmologiju u Srbiji išli smo isključivo kontinuiranom primenom novih standarda u lečenju. Početkom 2022. naša grupacija je postala bogatija i za dečju polikliniku, želimo i da briga o deci bude naša vodilja daljeg razvoja na polju medicine.

Sve ove godine iznova pokazuju da je timski rad ključ uspeha, a vi naši pacijenti ponavljate da je upravo prijateljska atmosfera, praćena sa puno ljubavi lekara prema pozivu koji obavljaju, pozitivan i otvoren odnos sa pacijentima ono što nas posebno odvaja od drugih. Želimo da zajedno sa vama i u 2023. delimo duh zajedništva, da negujemo poverenje, da kao korisnici naših usluga budete deo našeg tima, da osetite da ste ovde uvek dobrodošli i kada vam je potreban savet i u situacijama kada ćemo zajedno koračati ka zdravlju vaših očiju. Želimo da znate da ćemo vam i u novoj godini darivati profesionalizam na najvišem nivou i najbolju negu. Želimo da znate da ćemo i u 2023. biti na vašoj strani.

I na kraju, tradicionalni uzvik u ovo doba godine, SREĆNI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI! Šaljem vam najiskrenije čestitke u svoje lično ime i u ime svih onih koji predstavljaju našu kliniku i našu grupaciju. Iskoristite praznične dane da uživate sa najbližima, neka vas u narednoj godini služi dobro zdravlje, neka vaši pogledi dosežu daleko, neka ne postoji granica za vaš pogled.

Ljubiša Zlatanović, generalni direktor Klinike Maja