Aktuelnosti

LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE NA AKCIJI ZA MLADE

Uskoro počinje nova školska godina, zato želimo da studentima i studentkinjama darujemo vid za čistu desetku. Odlučili smo da produžimo trajanje naše akcije za lasersko skidanje dioptrije do 15. septembra i usmerimo je ovoga puta ka mladima. Svi zainteresovani mladi koji nisu mogli da iskoriste promo cenu tokom prethodnog meseca, moći će to da urade i u septembru 2022. godine.

Olakšajte sebi čitanje, bolje se skoncentrišite na učenje i podignite samopouzdanje pre prvih ispita. Laserko skidanje dioptrije će vam omogućiti da svet vidite jasno, sopstvenim očima. U Klinici Maja možete biti sigurni da se prepuštate vrhunskim profesionalcima, koji iza sebe imaju godine iskustva i na stotine zadovoljnih pacijenata.

Svesni da ovakve odluke nije lako doneti, uvek rado odgovaramo na sva vaša pitanja i nedoumice. Zato nas slobodno kontaktirajte putem društvenih mreža, e-mail adrese ili pozivom na neke od brojeve telefona:

+381 18 533 036

+381 18 276 530

+381 63 399 494

Više informacija o samoj intervenciji laserskog skidanja dioptrije možete pročitati i ovde.

I pogledati naš Youtube kanal sa iskustvima onih koji su dioptriju već skinuli.

Lasersko skidanje dioptrije na akciji već od 300 evra – da vaš vid bude za čistu desetku i neka to bude prva ocena u indeksu!