Aktuelnosti

Lasersko skidanje dioptrije u Klinici Maja – SLOBODA ZA VAŠE OČI

Lasersko skidanje dioptrije trenutno predstavlja najuspešniju intervenciju koja se izvodi na ljudskom telu. Doktorka Maja Živković je prva koja je izvela ovu intervenciju južno od Beograda pre više od 10 godina u Klinici Maja.

Đorđe, Nevena, Peter, Vladana i još hiljade zadovoljnih pacijenata izabrali su da lasersko skidanje dioptrije odrade u Klinici Maja. Da li ste i vi razmišljali o ovoj intervenciji? Često pitanje, ali potvrdan odgovor je obično prvi korak pri donošenju odluke da se oslobodite naočara i sočiva bez kojih jednostavno ne možete da funkcionišete. Zato sa vama delimo iskustva i poruke onih koji su doneli tu odluku.

Već prvog dana nakon laserskog skidanja dioptrije, na prvoj redovnoj kontroli se čuje: ‚‚potpuna sloboda bez naočara” ili ‚‚Godine nošenja naočara su iza mene” i tako redom. Naši pacijenti nisu samo Nišlije, dolaze iz cele Srbije, a vrlo često i iz inostranstva.

Dugogodišnji razvoj oftalmologije, praćen razvojem tehnologije, doveo je do usavršavanja procesa laserskog skidanja dioptrije. Klinika Maja poseduje najsavremeniji svetski laser za izvođenje ove intervencije, kojom se koriguju sve vrste refraktivnih mana (kratkovidost do -10.00, dalekovidost do +4.50, astigmatizam do +/-4,5).

Preoperativni pregled se zakazuje i ukoliko pacijent ima više vrednosti dioptrije od ovih. Nakon preoperativnog pregleda odlučujemo koja metoda je najbolja za pacijenta i na koji način doći do najboljih rezultata. Detaljnije informacije o samoj proceduri možete pročitati ovde.