Aktuelnosti

SASTANAK OFTALMOLOGA U SAN FRANCISKU #AAO2023 – Prof. dr Gordana i ove godine kao predstavnik Klinike Maja

Poznati svetski sastanak oftalmologa u organizaciji AAO (Američke akademije oftalmologa), održan je u periodu od 03. do 06. novembra u San Francisku. Svrha programa kontinuiranog medicinskog obrazovanja Američke akademije za oftalmologiju je da stručnjacima pruži najkvalitetnije mogućnosti doživotnog učenja. Na taj način promoviše pozitivne promene u radu lekara, omogućavajući da održe ili unaprede znanja, veštine i profesionalne performanse potrebne za pružanje najbolje moguće nege očiju svojim pacijentima.

Najvažniji kongres u savremenoj oftalmologiji okupio je preko 20.000 stručnjaka iz celog sveta i pružio platformu za prezentaciju medicinskih dostignuća. Prof. dr Gordana Zlatanović je kao uvaženi član AAO još jednom bila predstavnik Klinike Maja i pozicionirala nas u centru dešavanja oftalmoloških dostignuća.

Biti član Američke akademije oftalmologa predstavlja veliko priznanje za rad i doprinos u ovoj oblasti, ukazuje na viši stepen poverenja koji struka može dati. Zato profesorka Gordana uvek rado krene u susret kolegama i razmeni znanja, a ona najbitnija donese preko okeana kući i sprovede u delo. Praćenje i primenjivanje oftalmoloških trendova je ono što Kliniku Maja izdvaja od drugih u regionu i zahvaljujući čemu dobija poverenje svojih pacijenata.